Млад мъж се оплака от жесток побой, който му е бил

...
Млад мъж се оплака от жесток побой, който му е бил
Коментари Харесай

Мъже пребиха с палки и бухалки семейство в центъра на Видин

Млад мъж се оплака от нечовечен побой, който му е бил нанесен измежду бял ден в центъра на Видин, до момента в който бил на разходка с двете си деца - близнаци на една годинка, предава Нова тв.  По думите на пострадалия Владимир, той е пресрещнат до автомобила си и е обичай с бухалки от група мъже. Нападателите протегнали ръка и на жена му. По случая има четирима задържани - трима мъже и една жена.

Владимир споделя, че ден преди побоя имал спречкване на пътя. Лек автомобил щял да го блъсне и той ударил по капака. Шофьорът се заканил, че ще се саморазправя с него. Ден по-късно Владимир е атакуван до автомобила си.

" Помолих ги единствено да оставя детето. Тогава бях ударен с бухалка по главата. Видях, че през това време бият и жена ми, която държеше другото дете ", споделя той.

Когато слиза от колата, брачната половинка му Кристина вижда, че Владимир е заобиколен от група мъже. От ударите, които му нанасят, младият мъж пада на земята и изпуска едно от децата си. Кристина взима двете деца и бяга. Нападателите заплашват фамилията и с ликвидиране, настояват пострадалите.

Владимир и Кристина са признателни за бързата реакция на полицията, само че се опасяват за живота си. От побоя, който съгласно Владимир е траял 4 минути, по тялото му има синини.

Свидетели на случилото се описват, че обстановката е била доста стресираща. Те са безапелационни, че сходно нещо е неприемливо.

Близки на нападателите са на друго мнение. Според тях мъжете не носели ножове и бухалки и отишли да се помирят със семейството, само че били нападнати от Владимир и брачната половинка му. Това ги предизвикало да отвърнат на удара. 

Част от арестуваните са били под карантина. Те са се прибрали от чужбина преди дни. Заради случая ромската махала във Видин, където живеят арестуваните, е блокирана от полиция. Проверяват се всички влизащи и излизащи автомобили.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР